Víte, kde se dozvíte veškeré novinky ze světa elektromobility?

Když online magazín www.elektrickevozy.cz v roce 2011 začínal, slovo elektromobilita znal v Česku opravdu jen málokdo. Dnes je to pojem, se kterým všichni odborníci počítají a někteří odpůrci mu pomalu začínají přicházet na chuť, protože budoucnost dopravy je jednoznačně elektrická, ať už se bavíme o částečné elektrifikaci v podobě hybridů nebo plnohodnotnější ve formě čistých elektromobilů – ovšem ne pouze kvůli ekologii, ale z důvodu neskutečně pokročilých technologií, které přinášejí nový rozměr zábavy, pohodlí, či bezpečnosti a stojí tedy za novou automobilovou revolucí.

"Ve stejném duchu funguje redakce www.elektrickevozy.cz! Náš online web využívá ty nejmodernější technologie, příkladem jsou stránky optimalizované i pro dotykové obrazovky v elektromobilech Tesla, a přináší takové komplexní zpravodajství a redakční obsah, že prakticky nepotřebujete sledovat informace jinde." říká šéfredaktor Luboš Srb, který je současně ředitelem redakcí mobilizujeme.cz a inteligentnisvet.cz. "U nás na www.elektrickevozy.cz jste přímo u zdroje. Jsme jedna velká rodina, kterou každoročně tvoří miliony čtenářů nejen z řad majitelů, příznivců, fanoušků, ale i odpůrců elektromobilů. Naším cílem je lidem jasně ukázat, kde elektrické automobily dávají smysl a kde ne."

Nejen novinky a testy elektrických aut

Sledovat webové stránky www.elektrickevozy.cz se tedy rozhodně vyplatí, a to nejen kvůli nejnovějším zprávám, či podrobným testům, ale i názorům, soutěžím, videím, či různým zajímavostem. O tématech jako je Tesla, Škoda Auto, či Hyundai se dozvíte první a poslední, takže až příště Musk aspol. budou představovat nový Cybertruck, teď už určitě víte, kam zavítat. A aby vám opravdu neuniklo nic podstatného, nezapomeňte sledovat ani sociální sítě redakce www.elektrickevozy.cz, ať už jde o Facebook, Instagram, či Twitter, kde najdete další zajímavý a čerstvý obsah ze světa elektromobilů a elektrifikace dopravy! Vydavatelem magazínu elektrickevozy.cz je firma ArteMan s.r.o., která také stojí za sesterskými technologickými magazíny mobilizujeme.cz a inteligentnisvet.cz.