Billboardová kampaň na listopadový e-salon odstartovala

 

Přípravy na druhý ročník úspěšného veletrhu čisté mobility v Praze Letňanech už jsou v plném proudu. Společnost PVA zahájila billboardovou kampaň, přibývá potvrzených vystavovatelů i očekávaných premiér novinek ze světa elektromobilů a hybridů.

Aktuální kampaň prezentující výstavu nápaditými headliny (např. e-VYSTAVUJ!; KDO PATŘÍ DO e-LITY, VYSTAVUJE.; TADY SE PEČE e-BUDOUCNOST! BUĎTE U TOHO…) se týká padesátky billboardů v Praze a na hlavních tazích do hlavního města.

„Další velkou billboardovou kampaň na e-salon plánujeme na říjen a listopad. Na více než dvou stovkách billboardů chceme prezentovat nejen výstavu, ale vizuálně i přihlášené exponáty, tedy ekologická auta a motocykly, upřesňuje za pořadatelskou společnost ABF ředitelka veletrhu Jana Nosálová

E-salon 2019 vyroste

Výstavní plocha pro e-salon 2019 se významně rozšíří. Prezentace výrobců a provozovatelů veřejných nabíjecích stanic pro elektromobily a infrastruktury bude přesunuta do haly 2. V hale 3 a 4 tak budou pouze stánky značek představujících elektrické a hybridní vozy i motocykly.

Součástí veletrhu budou i doplňky, služby, aplikace a legislativa spojené s alternativními pohony vozidel. E-Salon opět přinese také atraktivní doprovodný program s možností testovacích jízd i konferenci i-City zaměřenou na inteligentní ekologickou dopravu ve městech.

Výstava, kterou společně pořádají společnost ABF a televize Prima, se bude konat ve dnech 14. – 17. listopadu 2019 na výstavišti PVA EXPO Praha v Letňanech.