O Teslafan.cz

Člověk má již od nepaměti neustálou potřebu přesouvat se z místa na místo. Doprava se tak stala nedílnou součástí našeho běžného dne. S tím, jak se vyvíjí naše kultura a technické schopnosti, je i doprava den ode dne efektivnější. A abychom s ní udrželi krok, je potřeba vědět o všem novém, co se v této oblasti stane. Právě proto je tu webový magazín Teslafan.cz.

Na prahu nové éry

Cesta, která dříve trvala dny i týdny, dnes zabere jen několik hodin. Můžeme za to poděkovat průmyslové revoluci, která lidstvu přinesla takové vynálezy, jako je parní stroj, lokomotiva, motor a s ním spojený automobil. A zatímco James Watt a jeho současníci stáli u zrodu nové éry díky vynálezu a zdokonalování parního stroje, my máme tu čest stát na prahu další kapitoly dopravy, která bude psána silou elektrického motoru elektromobilu.

Když Nikola Tesla čaroval s elektřinou a vymýšlel způsoby, jak jí co nejlépe využít pro blaho lidstva, již tehdy na přelomu 19. a 20. století věděl, že elektrický proud bude možné využít v dopravě. Není proto náhodou, že po tomto geniálním vynálezci byla pojmenována automobilka Tesla, která se rozhodla přinést elektrickou revoluci do automobilového průmyslu a chce elektromobil do každé garáže.

Svět, ve kterém se sny stávají skutečností

Magazín Teslafan.cz pravidelně přináším svým čtenářům novinky o této automobilce a zve je do neuvěřitelného světa budovaného Elonem Muskem. Tento vizionář, miliardář a tak trochu i snílek bojuje již několika let za to, abychom naší planetě pouze nebrali, ale abychom o ni i pečovali a vážili si jí.

Náš magazín si zamilují všichni nadšenci do moderních technologií, kteří se zajímají o nejnovější trendy ze světa elektromobility, fascinuje je značka Tesla spolu s vozy, které vytváří a věří, že je možné vystřelit raketou automobil do vesmíru i dopravovat podzemním tunelem osoby přes celé město za několik málo minut.

Jsme největším magazínem tohoto druhu na českém webu a denně zprostředkováváme nové informace silné čtenářské základně tvořené 100 tisíci čtenářů měsíčně. Nalézt nás můžete také na Facebooku, kam přinášíme komunitě 36 tisíci fanouškům ty nejžhavější aktuality o elektromobilitě, Elonu Muskovi a všech jeho projektech spolu s tím nejzajímavějším, co se děje okolo samotných vozů Tesla a jejich majitelů.

Pojďte s námi nahlédnout do budoucnosti

Mezi naše čtenáře patří mladí nadšenci, kteří se v technologických novinkách cítí jako ryby ve vodě, ale i lidé ve středním věku, kteří se již nyní rozmýšlejí, který z elektromobilů se stane jejich dalším vozem. Nechybí však ani čtenáři v pokročilejším věku, kteří rozhodně nechtějí, aby jim ujel vlak a dychtivě jdou s tempem technologických trendů stále vpřed.

Teslafan.cz není jen dalším automobilovým magazínem. Teslafan.cz je oknem do neuvěřitelného světa, ve kterém se budoucnost stává realitou a svět se mění k lepšímu. Pojďte s námi toto okno otevřít a naplno si vychutnat pokrok, který nám 21. století přináší.