Doprovodný program veletrhu

Testovací jízdy bude mít, stejně jako v loňském roce, téměř každá z automobilek – pro návštěvníky bude připravena registrace, kde si budou moci vybrat z prezentovaných značek a přihlásit se na testovací jízdu. Bude vyhrazen i prostor pro demonstraci některých technologií (samoparkovací systémy Valeo apod.). Vozy na testovací jízdy bude možné zapůjčit i u carsharingových společností,

které se budou na výstavě také prezentovat. Pro návštěvníky je připraveno i testování elektromotorek, elektrokol a dalších elektro vozítek.

Krom národních premiér vozů se na veletrhu představí řada výrobců dobíjecích stanic a dodavatelů energií (ČEZ, Innogy, PRE, Pražská plynárenská). K vidění budou např. produkty společností Siemens, Heger.eu, Voltdrive, Webasto, Logarex, Elexim,  Unicorn, ejoin, Phoenix Contact a dalších.

V průběhu výstavy bude možné navštívit i přednášky na zajímavá témata, která budou určena jak odborné (čtvrtek), tak široké veřejnosti (v pátek a o víkendu).

„Součástí výstavy budou i doplňky, služby, aplikace a legislativa spojené s alternativními pohony vozidel. e-SALON opět přinese atraktivní doprovodný program s možností testovacích jízd. Připravena bude také konference i-City zaměřena na inteligentní ekologickou dopravu ve městech,“ upřesňuje ředitelka veletrhu Jana Nosálová.